– Qui som? –

 

Gestionam la imatge

de la seva empresa.

 

 

A Oms Comunicació gestionam la imatge de la seva empresa, tant d’ una manera integral com diversificada. Optimitzam al màxim els seus recursos i treballam en els aspectes concrets sobre els quals vol incidir: des de planificar i desenvolupar una campanya publicitària segons les seves necessitats, fins dissenyar un logotip exclusiu que el representi i l’ identifiqui, editar els seus fullets i publicacions o crear el seu propi lloc web.

L' experiència al seu servei.

Cream

Qualsevol projecte visual. Estudiam el encàrrec personalment  i oferim un tracte personalitzat, sempre pendents de les necessitats del client. El nostre departament de disseny  aportarà la seva experiència i creativitat amb les tècniques més actuals.

Innovam

Estem pendents de les noves tendències gràfiques. Oferim  un punt de vista diferent al mercat  convencional per fer de la seva marca o empresa un nou punt de mira per futurs clients, o actualitzar la imatge de la seva empresa.

Comunicam

No basta simplement amb anunciar-se.

És necessari fer-ho d' una manera eficaç. Estudiam cada cas concret, avaluam les diferents opcions possibles, i finalment, dissenyam i duim  a terme l' acció que la seva empresa necessita per reforçar-se al mercat.

  Oms Comunicació. Reina Esclaramunda 4, 2º D. Palma.